Calendari de Sitges 2023

Un any després de Retalls de Sitges arriba a les nostres mans Rostres de Sitges, el segon llibre del fotògraf Lluís Chacón Aliaga, més conegut pel seu nom artístic, CHEIK. En aquesta nova publicació, la vila –la seva font d’inspiració constant– continua sent la protagonista, però a través de 51 persones que hi viuen o hi han viscut (algunes d’elles ja han desaparegut físicament, però han quedat immarcescibles gràcies a la càmera).


Totes elles tenen dos trets característics; en primer lloc, són persones de mes 60 anys, i en segon lloc, són gent de Sitges de sempre, amb les seves històries i vivències.

Ens trobem amb un treball de foto/periodisme que el fotògraf local Lluís Chacón ha realitzat, barrejant la seva passió per la fotografia i l’art, amb unes entrevistes molt personals, acompanyades d’una fotografía de l’entrevistat i un lloc representatiu d’aquest.

En definitiva, ens situem davant d’un llibre històric on sempre es recordaran les persones que han fet possible aquest Sitges que tant estimem.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Abrir chat
Calendario
Me interesa el Calendario. que debo hacer?